Varmepumper Mitsubishi

testvinner-banner

 

mitsubishi-hara66

Kirigamine Hara 6,6

Med Kirigamine Hara er ingen ting overlatt til tilfeldighetene.
Maskinen har gjennom flere år vært utviklet og testet av Mitsubishi Electrics ingeniører. Alt foregår i egne laboratorier på moderfabrikken i Japan.
Alle viktige komponenter produseres på egne fabrikker og testes nøye i alle ledd, dette gjør at du som forbruker er garantert høyeste kvalitet og maksimal ytelse .
Fabrikkgarantert varmeeffekt ved – 15 4,0 kW

 

 

mitsubishi-sitat

 

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

 

 

 

Zen_black_slant

Zen designmodell sort

ZEN kombinerer eleganse, design og det siste innen teknikk – passer perfekt inn i din bolig og er utviklet for nordiske forhold.
Den leveres med supertynn innedel på kun 19,5cm – den er så tynn også når varmepumpen er i drift. Likevel har ZEN fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -20°C og en COP på 4,19
Lydnivået på ZEN er på 21 dB(A) – noe som gjør at den knapt er hørbar i laveste viftemodus. ZEN har egen Fan Mode – der kun viften går. Dette gjør den perfekt til å bruke sammen med peis eller ovn.
Design og komfort i særklasse!

 

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

 

mitsubishi-furo3400

Kirigamine Furo 3400

Maksimal ytelse med moderne design Kirigamine Furo er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard innenfor design gulvmodeller. Varmeeffekt, lydnivå og design i toppklasse er blitt det endelige resultatet.
En gulvmodell kan være en god løsning dersom man sliter med å finne plass til en veggmontert varmepumpe.
Hyper Heating i utedelen gjør at vi kan fabrikkgarantere en varmeeffekt på hele 4,3 kW ved -15°C! I tillegg garanterer vi varmedrift helt ned til -25 grader!
Innedelen har et slankt og elegant utseende og har et uslåelig lydnivå på kun 19 db(A)

 

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

 

 

 

Fjernstyring av varmepumpe

app-styring

Med denne kan du fjernstyre varmepumpa uansett hvor du er.
Varmepumpe finnes i tusener av hjem, og sparer inn tusener av fyringskroner når den brukes fornuftig. Og fornuftig bruk betyr først og fremst at den jobber mest når noen har glede av varmen, ikke når huset er tomt.
Samtidig er det stas å komme hjem til ferdig oppvarmet hus, og slippe å hutre til temperaturen er oppe i trivselsområdet.

Alle moderne varmepumper har mulighet for døgn- og ukeprogrammer, med automatisk regulering av temperaturen gjennom de forskjellige tider på døgnet. Men det er ikke alle som har samme dagsprogram hver eneste dag og da jobber varmepumpa til ingen nytte.

Så hva er da løsningen?

Fjernstyring fra mobil løser disse problemene og åpner for andre muligheter.

TOP