Smarthus

«Hjem, kjære hjem» – Huset som passer på deg!smarthus_2
smarthus_1”Smarthus” er intelligente, automatiserte løsninger som gjør det lettvint å styre energikildene i et bygg. Med hjelp av enkle brytere kan du kontrollere lys, varme, strømforbruk, persienner, garasjeport, kamera, ventilasjon, lyd og bilde i boligen din.

Skru på alt du trenger av lys samtidig, og senk temperaturen når du sover eller jobber.

Smarthus-løsninger gir lavere utgifter til energi og øker sikkerheten. Du kan sjekke energiforbruket fra mobilen, tableten eller pc-en på kontoret, så du trenger ikke bekymre deg for om du glemte å slå av kaffetrakteren eller strykejernet. Sørg for at boligen din er sikker når du blir eldre. Vil det ikke være en trygghet om du vet at det utløses en alarm om du blir liggende for lenge i senga eller på gulvet? Med Smarthus kan du også installere en rekke andre finurlige løsninger! Ønsker du at lysene senkes automatisk når du skrur på tv-en? Kanskje lysene burde begynne å blinke om røykvarsleren slår alarm, og hadde det ikke vært kjekt om hovedvannkrana stengtes om det skulle oppstå lekkasje i oppvask- eller vaskemaskin?

Du får garantert lavere energikostnader i Smarthus. I tillegg finnes det også offentlige støtteordninger for finansiering av installeringen, og du vil kunne få lavere forsikringskostnader. Ikke minst vil verdien på boligen øke.

 

Smarthus-løsninger

FIBARO

Fibaro lar deg ta kontrollen over elektrisk og elektronisk utstyr til en gruppe enheter som kommuniserer via din smart telefon/nettbrett. Systemet bygger på den trådløse Z-Wave-teknikken som helt fjerner behovet for tungvinte installasjoner og ekstra kabling. Derfor kan Fibaro systemet installeres i både nye og gamle boliger.
Les mer om Fibaro Smarthus her.

 

Crestron
Crestron er verdensledende innen styringssystemer for møterom, kontorbygg og privatboliger og våre løsningene er i bruk hos flertallet av norske institusjoner og større konsern.
http://www.crestron.com/

 

KNX

KNX den verdensomfattende STANDARDEN for bolig- og byggautomasjon. KNX er en verdensomfattene standar som setter rettningslinjer for hva produsentene kan produseres. Alle produkter som er KNX sertivicert kan prate sammen. Idag finnes det over 300 firmaer som er medlemmer. Fungerer best til nybygg/totalrenovering.
http://www.knx.org/no/

 

Her er et utvalg av produsenter som leverer smarthus løsninger med KNX standarden.

http://www4.gira.com/en/

http://www.micro-matic.no/?CatID=1937

http://www.berker.com/et/eesti/home/

http://www.abb.no/smartbolig

http://www.schneider-electric.no/sites/norway/no/losninger/energieffektiv/boliger.page

 

: For smarthusløsninger, ta kontakt med oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

TOP