Varmepumper

Varmepumper

Det er flere fordeler med en varmepumpe: Miljøvennlig – Bedre inneklima – Kan brukes som aircondition – Redusert strømforbruk

Installatøren Fredrikstad er en sertifisert forhandler av luft- til- luft varmepumper. Vi er velutdannet og sertifisert, hvilket betyr at vi hjelper deg med den mest lønnsomme og trygge løsningen i hjemmet eller på hytta. Vi er spesialutdannet på varmepumper og fører to forskjellige merker Daikin og Mitsubishi.

Vi har montert og solgt varmepumper siden 2010 så vi har god erfaring med forskjellige løsninger sånn at luftstrømmen blir fordelt på best mulig måte i hjemmet eller på hytta.

Luft-luft varmepumper

Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen”. Denne henter kald luft utendørs og leverer varm luft innendørs. Enhetene er ofte små og relativt enkle å installere. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for.

Luft til luft varmepumper er klart mest effektivt om boligen din har åpne romløsninger. Innedelen, som varmer opp boligen, har også filtre. Filtrene renser lufta og bidrar til et bedre inneklima. En luft luft varmepumpe kan brukes i villa, tomannsboliger, rekkehus og leiligheter.