Ledig stilling

Vil du bli med på vår solcellesatsning?

Vi leverer solcelleanlegg til private og næringsbygg i dag, og etterspørselen er økende. Derfor trenger vi nå en leder og montører til videre vekst.

Vi ser etter dere som vil være drivende i veksten vår videre på solcelleanlegg. Markedet er i voldsom vekst, og mulighetene er mange.

Lederen vi ønsker oss skal både kalkulere, befare og ha all kundekontakt, samtidig som du skal være ledende i produksjonen.

Montørene vi ser etter er positive, arbeidsomme og strukturerte personer, som liker en hektisk hverdag med varierte oppgaver.

For deg som ønsker å lede er kravet at du har fagbrev gr. L. Vi ser gjerne at du har erfaring med solcelleanlegg, men nødvendig opplæring blir også gitt. Du må være sulten, løsningsorientert og strukturert.

Montørene må rett og slett være «handy». Se de gode løsningene og ikke være redd for å ta i et tak.

Vi tilbyr en trygg og stabil arbeidsplass med konkurransedyktige betingelser.

Er dette noe for deg? Kontakt oss gjerne!

For spørsmål om stillingen kan du kontakte avdelingsleder på service, Kristian Antonsen. Han treffes på kristian@installatoren.as eller på telefon 977 01 699.

Kortfattet søknad med cv sendes til Kristian.

Om arbeidsgiveren

Installatøren Fredrikstad er en del av Installatøren Gruppen, som består av to selskaper på elektroinstallatørsiden med lokasjoner i Fredrikstad og Oslo. Bedriften har totalt i overkant av 185 faste ansatte og en forventet omsetning i 2022 på ca 300 millioner kroner. Hovedfokus har vært, og vil også i fremtiden være prosjektbaserte el-oppdrag for byggentreprenører, stat og kommune.
Vi har også fokus rettet mot styringssystemer for det private markedet, samt energibesparende tiltak mot bedrift/næringsmarkedet.
Installatøren Gruppen er aktiv i sine lokalmiljøer og legger stor vekt på å ta samfunnsansvar. Godt arbeidsmiljø, trygge arbeidsplasser og utviklingsmuligheter er viktige nøkkelord for oss. Faglig engasjement, forretningsorientering, humor og varme preger selskapet. De ansatte gis utviklingsmuligheter og bedriften står for en raus kultur samtidig som det stilles klare krav til hver enkelt.