Energiportalen

http://installatoren.energiportalen.no

Varmepumper Daikin

daikin-emura

Daikin Emura – veggmontert

Kombinert med innovativt og stilrent design setter Emura II en ny standard for varmepumper. Selv med et lekkert design øker Emura II varmpekapasiteten hvor den everer opptil 4,4 kW varme selv ved -15°C. Med et lekkert design er Emura II tilpasset Daikins Nordiske utedel med fritthengende coil.

Isfri drift og opptil 3 timer mellom hver avriming selv ved -15°C.

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

daikin-synergi

Daikin Synergi – veggmontert

Synergi er sammenfallende effekter som gir et forbedret sluttresultat sammenliknet med summen av enkeltresultater. Kort sagt, man får mer for mindre. Kombinasjonen av varmekapasitet, effektivitet, design og unike funksjoner gjør at “Synergi” lever perfekt opp til navnet. Synergi er markedets kraftigste varmepumpe i kaldt klima og kan levere opptil 4.630W varme selv ved -15°C.

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

 

daikin-fvxs

Daikin FVXS – gulvmontert

Daikin FVXS er vår bestselgende gulvmodell. Utedel med fritthengende coil og optimalisert avriming gir Daikin deg en bekymringsfri varmepumpe samtidig hvor den er stillegående og effektiv. Gulvmodellen leverer varme opptil 4,0 kW selv ved -15°C. Med to utblåsninger sikrer FVXS en god spredning av varmen også langs gulvet. Perfekt under et vindu.

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

 

daikin-moskus

Daikin Moskus – veggmontert

Daikin Moskus er en nyutviklet serie med små innedeler spesielt tilpasset plassering over en dør. Selv om Moskus er prisgunstig benyttes den spesialtilpassede Nordiske utedelen med Daikin sin unike fritthengende coil. Daikin Moskus er ekstremt kraftig og kan levere opptil 3.800W varmekapasitet selv ved -15°C.

Ta kontakt vedrørende varmepumpe 

 

 

Fjernstyring av varmepumpe

app-styring

Med denne kan du fjernstyre varmepumpa uansett hvor du er.
Varmepumpe finnes i tusener av hjem, og sparer inn tusener av fyringskroner når den brukes fornuftig. Og fornuftig bruk betyr først og fremst at den jobber mest når noen har glede av varmen, ikke når huset er tomt.
Samtidig er det stas å komme hjem til ferdig oppvarmet hus, og slippe å hutre til temperaturen er oppe i trivselsområdet.

Alle moderne varmepumper har mulighet for døgn- og ukeprogrammer, med automatisk regulering av temperaturen gjennom de forskjellige tider på døgnet. Men det er ikke alle som har samme dagsprogram hver eneste dag og da jobber varmepumpa til ingen nytte.

Så hva er da løsningen?

Fjernstyring fra mobil løser disse problemene og åpner for andre muligheter.

 

TOP