CREATE ACCOUNT

Ledige stillinger

Vi trenger flere dyktige elektrikere til vår serviceavdeling!

Installatøren Fredrikstad AS søker etter dyktige og selvstendige elektrikere til faste stillinger i 100%.

Det stilles krav til fagbrev gr L. Det forventes at du har erfaring fra lignende stillinger/oppgaver. Du bør ha stor arbeidskapasitet og være selvstendig. Du vil disponere egen servicebil.
Dine arbeidsoppgaver vil være serviceoppdrag ut mot det offentlige markedet og privatkunder. Du vil i stor grad styre dine egne dager. Arbeidet er for det meste i Østfold.

Det er knyttet gode betingelser til stillingen.

Installatøren Fredrikstad AS kan tilby en trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.

Installatøren Fredrikstad er en del av Installatøren Gruppen, som består av fire selskaper på elektroinstallatørsiden med lokasjoner i Fredrikstad, Sarpsborg, Oslo, samt Indre Østfold. Bedriften har totalt 150 faste ansatte og en omsetning i 2016 på ca 180 millioner kroner. Hovedfokus har vært, og vil også i fremtiden være prosjektbaserte el-oppdrag for byggentreprenører, stat og kommune.
Vi har også fokus rettet mot styringssystemer for det private markedet, samt energibesparende tiltak mot bedrift/næringsmarkedet.
Installatøren Gruppen er aktiv i sine lokalmiljøer og legger stor vekt på å ta samfunnsansvar. Godt arbeidsmiljø, trygge arbeidsplasser og utviklingsmuligheter er viktige nøkkelord for oss.
Vi besitter per i dag en meget god ordrereserve både mot stat og private utbyggere.
Administrasjonen har tilhold i Dikeveien 36 på Rolvsøy.

For spørsmål og stillingen kan du kontakte leder av serviceavdelingen:
Kristian Antonsen på 97701699

Søknad med cv sendes til kristian@installatoren.as

TOP